Filemon zoekt publiek voor nieuwe reeks 'Spuiten & Slikken'

zaterdag 7 maart 2009

Vrijdag 20 maart is het officieel: dan is de winter voorbij, en dus lente. Maar dat is niet het enige wat je in je agenda moet zetten. Die zondag begint namelijk ook weer een nieuw seizoen 'Spuiten & Slikken'. Je kunt 'm lekker chillen voor de tv, maar nog leuker is om gewoon bij de opnames te zijn.

H


et enige programma over seks en drugs op de Nederlandse televisie staat weer op het punt van beginnen. Filemon en zijn crew hebben voor jou weer een fijn nieuw seizoen in de planning en jij kan daar bij zijn!

De opname dagen zijn:

  • Donderdag 19 maart
  • Vrijdag 27 maart
  • Vrijdag  2 april
  • Vrijdag 17 april
  • Vrijdag 1 mei
  • Donderdag 14 mei

Dus wil je erbij zijn, stuur dan een mailtje naar publieksens@bnn.nl met daarin met hoeveel personen jullie wanneer willen komen en wat de geboortedatum van elk persoon is. De minimum leeftijd is 16 jaar.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers