'Help, Mijn Man Is Klusser!' terug met vernieuwd én vertrouwd zeventiende seizoen

zondag 14 januari 2024
Foto: RTL 4 - © William Rutten 2023

Vanaf 15 januari keert 'Help, Mijn Man Is Klusser' terug met een vernieuwd, maar toch vertrouwd seizoen. Net als andere jaren helpt het programma mensen die gruwelijk in de problemen zijn gekomen doordat ze het klussen in huis uit de hand laten lopen, maar nu met een gloednieuw klusteam.

Joanneke, Rico en Ruud zorgen er dit seizoen op geheel eigen wijze voor dat de ellende in de klushuizen wordt opgelost. En dit alles uiteraard weer onder toeziend oog van presentator John Williams.


Wat blijft? De herkenbare en geliefde elementen van het programma waar kijkers zo van zijn gaan houden. 'Help, Mijn Man Is Klusser!' blijft zich richten op het oplossen van klusproblemen in huis. Net als vorig seizoen komen niet alleen meer vrouwen die hun niet-klussende man opgeven aan bod, maar is er ook plek voor andere duo’s zoals moeder en zoon, of broer en zus.

Presentator John Williams: 'Het is geweldig om met dit programma al zeventien seizoenen lang mensen te hulp te kunnen schieten. Dit seizoen omarmen we een frisse twist, want we introduceren een kersvers klusteam. Maar natuurlijk behouden we altijd de essentie van het programma: de warmte, het begrip en de creatieve oplossingen waar onze kijkers zo van zijn gaan houden. Na zoveel jaren had ik niet. verwacht dat ik nog steeds geshockeerd zou raken, maar ook dát is dit seizoen weer gelukt!'

'Help, Mijn Man Is Klusser!' wordt geproduceerd door Blue Circle en Amant Productions en is vanaf maandag 15 januari wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

 

DOSSIER: Voorjaar 2024: alle plannen, alle zenders (NL)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers