Humberto Tan gaat olympisch programma op RTL presenteren

zondag 18 februari 2024
Foto: RTL 4 - © William Rutten 2023

Humberto Tan wordt uiteindelijk de presentator van de dagelijkse talkshow rondom de Olympische Spelen in Parijs bij RTL. Hij vervangt de eerder aangekondigde Matthijs van Nieuwkerk die zijn doorstart op televisie heeft uitgesteld.

RTL was al even bezig met de voorbereidingen van een dagelijks programma naar aanleiding van de Olympische Spelen in Parijs deze zomer. Matthijs van Nieuwkerk zou het gezicht worden van dat nieuwe programma. Maar daar stak het rapport van Rijn een stokje voor.


Door nieuwe beschuldigingen aan het adres van de gevallen presentator besloten RTL en van Nieuwkerk om hun samenwerking op de lange baan te schuiven. Streep door de rekening van de productieploeg bij RTL die volop bezig was met het ontwikkelen van een dagelijks programma deze zomer waarin Matthijs van Nieuwkerk de spilfiguur zou worden. Na de gebeurtenissen van afgelopen weken moest RTL op zoek naar vervanging. En die werd met Humberto Tan nu gevonden.

Tan zei in 'RTL Boulevard' dat het een 'bruisend, vrolijk, informatief, inspirerend, leuk programma om naar te kijken' moet worden. Op de beschuldigingen aan het adres van Matthijs van Nieuwkerk wilde de presentator niet inhoudelijk reageren. Hij stelde wel 'dat iedereen een nieuwe kans verdient'.

 

Bron: ad.nl

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers