Netflix kondigt opnames 'Knokke Off' seizoen 2 aan

dinsdag 16 april 2024
Foto: VRT MAX - © Mayli Sterkendries 2024

Vandaag starten de opnames van het tweede seizoen van de geliefde Netflix-serie 'Knokke Off'. Maak je klaar voor een nieuw seizoen vol drama, romantiek en avontuur aan de Belgische kust.

De terugkerende cast met o.a., Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena en Anna Drijver in de hoofdrollen, zal worden vergezeld door nieuwe gezichten, die op een later moment worden onthuld.


Over 'Knokke Off' S2
Het tweede seizoen van 'Knokke Off' gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van het vorige seizoen, waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke Daan, voor de flamboyante miljonairszoon Alex of toch voor zichzelf?  Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid?  En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

Cast & Crew
Cast: Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Manouk Pluis, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Jef Hellemans, Emma Moortgat, Anna Drijver, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Jasmine Sendar en Felicia van Remoortel
Producer: Anthony Van Biervliet
Director: Laura Van Haecke
Writer: Luk Wyns

'Knokke Off' is een productie van Dingie voor Netflix en VRT in samenwerking met Dutch FilmWorks, met steun van de Stad Knokke-Heist en de Tax Shelter-maatregel van de Federale Overheid.

'Knokke Off' S2 is in 2025 te zien op Netflix.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo BNNVARA logo

De Schiffmachers gaan samen hun huis opruimen, dat met de hoeveelheid spullen inmiddels op een museum lijkt. Ook maken ze een uitstapje naar Aken, waar ze een tattooconventie bezoeken. Hier wordt Henk letterlijk het hemd van het lijf gevraagd. Terug in Amsterdam komen Ray Fuego en Pepijn Lanen langs in de shop om een uniek ontwerp door Henk te laten zetten.

'Schiffmacher's Legacy', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers