Nieuwe bloedstollende actiethriller-serie' Condor' vanaf 26 september bij Videoland

maandag 24 september 2018

De nieuwe Amerikaanse actiethriller-serie 'Condor', gebaseerd op 'Six Days of the Condor' van James Grady, is vanaf 26 september exclusief te zien bij Videoland.

De serie, met onder meer Brendan Fraser, William Hurt, Max Irons en Mira Sorvino – bevat ijzersterk acteerwerk en blijft verrassend en onvoorspelbaar van begin tot eind. 'Condor' kreeg dan ook veel positieve kritieken in de Verenigde Staten.


Enige overlevende
Het idealisme van de jonge Joe Turner (Max Irons) wordt op de proef gesteld tijdens zijn werk als analist bij de CIA, waar hij voornamelijk bureauwerk verricht. Tijdens zijn werk stuit hij op een verschrikkelijk maar briljant plan dat het leven van miljoenen mensen bedreigt. Als al zijn collega’s worden vermoord door een commandoteam is hij de enige die aan dat bloedbad levend weet te ontkomen. Joe moet op de vlucht, maar voor wie? Gaat het om terroristen, contra-spionnen, of is het de CIA zelf? Ondertussen is hij zijn leven geen minuut zeker.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers