Nieuwe superhelden serie op Cartoon Network: 'Hero Inside'

vrijdag 19 januari 2024
Foto: © Cartoon Network/Day One MPM 2023

Wat gebeurt er als striphelden tot leven komen? Ontdek het op Cartoon Network in de gloednieuwe superheldenserie 'Hero Inside'!

Wanneer striptekenaar Scott plotseling spoorloos verdwijnt, blijven alleen de honderd door hem getekende stripboeken achter op de plek van zijn verdwijning. De stripboeken verspreiden zich door de stad San Francisco, waarna ze uiteindelijk in de handen van de 13-jarige dagdromer Mike en zijn vrienden belanden.


Mike stuit op Scott’s stripboek ‘Crying Man’. Onder het lezen zegt hij hardop 'Crying Man', waarna plotseling de held ‘Crying Man’ uit het boek tevoorschijn komt. Niet alleen ‘Crying Man’, maar overal in de stad verschijnen helden uit de stripboeken van Scott wanneer hun naam hardop wordt genoemd. Doordat Scott’s stripboeken door de hele stad verspreid zijn, beginnen zich al snel overal in de stad vreemde situaties voor te doen.

Er worden helden gezien die werken op een boerderij, huishoudelijke taken verrichten of zelfs stelen en vechten. De helden in deze show hebben echter geen superkrachten zoals Superman of Thor.  Ze zijn een beetje anders en uniek. Ze zijn onvolmaakt en lijken soms vooral erg menselijk... Zullen we deze buitengewone maar imperfecte superhelden ooit gaan begrijpen?

Volg Mike, zijn beste vriend Nick, zijn crush Lucy en stripfanaat Dirk O, terwijl zij zich door de chaos manoeuvreren die wordt veroorzaakt door de levende superhelden. Elke aflevering ontrafelt beetje bij beetje het mysterie van de verdwijning van Scott en de oorsprong van de levende helden.

'Hero Inide' is geschreven en geproduceerd door Million Volt Animation Studios, met CJ ENM, Tencent Video en YGG Global als co-producenten. DeAPlaneta Entertainment is de vertegenwoordiger voor Europa en Latijns-Amerika.

MEANG Joo-gong is de regisseur. Het verhaal is geschreven en bewerkt door Jake Goldman, de schrijver die ook verantwoordelijk is voor de Cartoon Network serie 'The Powerpuff Girls', en de co-schrijvers zijn Nick Watson, bekend van zijn werk aan de hitserie 'Final Space', en Jesse Goldman, erkend voor zijn werk bij Comedy Central.

Bekijk 'Hero Inside' om de grenzen van de verbeelding te ontdekken met enkele van de gekste helden ooit, vanaf zaterdag 20 januari op Cartoon Network.

Persbericht Media Tornado/Cartoon Network
https://www.cartoonnetwork.nl/
Meer artikels over Cartoon Network NL

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers