Onverklaarbare illusies in nieuw seizoen van 'MINDF*CK'

vrijdag 15 maart 2024
Foto: AVROTROS - © Oscar Verpoort 2024

Illusionist Victor Mids is terug met de meest onverklaarbare illusies en wetenschappelijke experimenten in een nieuw seizoen van 'MINDF*CK'.

Bekende en onbekende Nederlanders vallen weer van de ene verbazing in de andere en ook thuis kan de hele familie meedoen met fascinerende en interactieve illusies. In dit nieuwe seizoen zijn onder anderen Youp van ‘t Hek, StukTV, Davina Michelle, Fred van Leer, Paulien Cornelisse en Jandino Asporaat te zien.


Voor Youp van ‘t Hek heeft Victor een unieke verrassing, door de cabaretier op magische wijze met zijn geliefde konijn Flappie te herenigen. Met de mannen van StukTV voert Victor een spannend experiment uit, waarbij hun leven op het spel staat zonder dat ze dat doorhebben. Fred van Leer gilt het uit als hij ziet wat er met een door hem uitgezochte outfit gebeurt en Jandino Asporaat solliciteert als Judeska voor een bijbaantje als goochelassistent van Victor.

[video]

Natuurlijk gaat Victor ook de straat op om voorbijgangers te verbluffen. Zo probeert hij met slimme marketingtrucs flesjes gebakken lucht te verkopen, lukt het hem om tijdelijk iemands geheugen te wissen en legt hij uit hoe je met een slimme truc 10 euro winst kunt maken in elk café.

Victor: 'Ik denk dat dit het beste seizoen is wat we tot nu toe hebben gemaakt. Het is doorspekt met interactieve illusies zodat iedereen thuis mee kan doen en de reacties van zowel de mensen op straat als de BN’ers waren af en toe echt buitenaards. Ik kan niet wachten om Nederland de komende maanden op zaterdagavond weer onder te dompelen in mijn magische wereld!'

'MINDF*CK', vanaf 16 maart elke zaterdag om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1.

 

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers