RTL en Humberto Tan verlengen contract met drie jaar

zondag 18 februari 2024
Foto: RTL 4 - © William Rutten/RTL 2020

Humberto Tan verlengt zijn contract bij RTL met drie jaar. De presentator en programmamaker blijft te zien als een van de vaste gezichten van de late avond.

Daarnaast worden er samen met hem nieuwe programma’s ontwikkeld. In de zomer presenteert hij in ieder geval drie weken een dagelijkse talkshow tijdens de Olympische Spelen, live vanuit Parijs.


Humberto Tan: 'Bij RTL voel ik me nog steeds thuis. Hier kan ik mezelf blijven ontplooien, zowel als presentator als maker. Samen zijn we spannende nieuwe programma’s aan het bedenken en ontwikkelen, waar ik hopelijk snel meer over kan vertellen. Ook kijk ik enorm uit om live vanuit Parijs dagelijks de Olympische Spelen op de voet te volgen, interessante gasten te ontvangen en op deze manier mijn support te geven aan TeamNL.'

De talkshow is tijdens de Olympische Spelen te zien bij RTL 4, de exacte startdatum en programmatitel volgen nog.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers