Tussenstand laatste voorronde 'Gouden Televizier-Ring 2018'

woensdag 1 augustus 2018

Het Nederlandse publiek stemt al een week massaal op de populairste tv-programma's van de afgelopen periode. De onderstaande tien kandidaten behoren tot de kopgroep, maar de tussenstand zegt nog niets over de uiteindelijke uitslag.

Die wordt op woensdag 8 augustus bekendgemaakt. Tot die tijd kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op Televizier.nl/Ring.


Tussenstand (in alfabetische volgorde):

- André Hazes: Ik haal alles uit het leven (SBS 6)
- De slimste mens (KRO-NCRV)
- De wereld rond met 80-jarigen (SBS 6)
- Dokter Deen (Omroep MAX)
- Helemaal het einde (RTL 4)
- Jinek (KRO-NCRV)
- Onze boerderij (KRO-NCRV)
- Onze man in Teheran (VPRO)
- RTL Late night (RTL 4)
- Vamos met de familie Pos (RTL 4)

De tv-kijker heeft nog een goede week om te bepalen welke vijf programma’s meedingen naar de Gouden Televizier-Ring 2018. De vijf titels waarop het meest is gestemd worden automatisch geplaatst op de selectielijst voor de Ring. Na deze vierde voorronde heeft het publiek in totaal twintig programma’s gekwalificeerd. De redactie van Televizier geeft nog eens vijf wildcards weg. In totaal staan er dus 25 titels op de definitieve lijst. Eén van hen wint de Gouden Televizier-Ring 2018. De allesbeslissende Gouden Televizier-Ring.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers