Qmusic en Joe vanaf september via DAB+

woensdag 9 augustus 2017

Radiozenders Qmusic en Joe zullen vanaf september ook via DAB+ te beluisteren zijn. Medialaan heeft Norkring België als partner gekozen om alvast tot 2024 de DAB+ uitzendingen van Qmusic en Joe in Vlaanderen en Brussel te verzorgen.

Vanaf september zullen de radiozenders van Medialaan, Qmusic en Joe, dus beschikbaar zijn op het huidige DAB+ netwerk van Norkring. Hiermee doet Medialaan nu al wat pas verplicht wordt in september 2018.


Norkring zal het DAB+ netwerk trouwens verder uitbreiden waardoor er over afzienbare tijd in geheel Vlaanderen perfecte digitale radio in HD-kwaliteit te ontvangen zal zijn.

DAB+ is de digitale manier om naar de radio te luisteren. Het heeft als voordeel dat de geluidskwaliteit veel beter is (geen ruis, geen onderbrekingen). Via DAB+ verschijnt ook extra informatie over de programma’s en de artiesten die gespeeld worden. Het aanbod is bovendien groter en ook het zoeken naar een station is veel eenvoudiger. Mensen hebben een radio met DAB+ nodig om te kunnen luisteren.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bed & Breakfast' (foto: © Omroep MAX 2020)

In Noord-Brabant zijn we te gast bij Joys en Marco. Zij hebben een voorliefde voor het kroeg- én rock-'n-rollleven. Dit zie je dan ook duidelijk terug in hun B&B-kamers. Daarna is het de beurt aan Karin en Ralf om de gasten te ontvangen. Ook zij wonen in Noord-Brabant, maar dan wat meer landelijk. Yvonne en Hein mogen als laatste de deelnemers verwelkomen in hun bed & breakfast in Gelderland.

'Bed & Breakfast', om 20.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers