Qmusic wuift het jaar muzikaal uit

vrijdag 29 december 2017

Felice Dekens zet op oudejaarsdag, zondag 31 december, van 12.00 tot 19.00 de 100 favoriete platen van het afgelopen jaar op een rijtje in de 'Favoriete 100', gekozen door de luisteraars.

Op oudejaarsavond brengt An Lemmens van 19.00 tot 20.00 uur een overzicht van de beste livemuziek bij Qmusic van het afgelopen jaar in haar 'New Year's Eve Special'.


In 'Van Fout Naar Nieuw' vieren Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe van 20.00 tot 00.00 uur de overgang van oud naar nieuw met heel wat foute muziek en op de beats van Dorothee Vegas & Like Maarten.

Vanaf middernacht draait Qmusic een hele nacht lang de foutste hits om het nieuwe jaar goed in te zetten.

Op nieuwjaarsdag, maandag 1 januari, heet Wim Oosterlinck iedereen een hele dag, van 10.00 tot 18.00, op zijn eigenzinnige manier welkom in het jaar 2018.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Jan Slagter ontvangt onder anderen Buddy Vedder en Aruna, de winnares van Heel Holland Bakt. Buddy Vedder vertelt over de vele ontmoetingen met koningin Máxima en andere leden van het koninklijk huis. Hij speelt de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever en samen met de cast treedt hij op. Aruna is groot liefhebber van het koningshuis en maakt koninklijke lekkernijen. Etiquette- en protocolexpert Jan Jaap van Weering legt uit hoe je een tompouce eet en waarom je tegen de koning niet 'eet smakelijk' zegt. Marco Schuitmaker treedt op. April Darby speelt de hoofdrol in de musical Sister Act. Ze vertelt over de rol en treedt op met de cast.

'MAX Koningsdag vanaf Paleis Soestdijk', om 13.35 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers